Om Zelmerlöw Consulting

Välkommen till Zelmerlöw Consulting AB – din pålitliga partner för hållbarhetslösningar. Vi är ett svenskt konsultföretag som grundades 2020 med en tydlig vision: att främja en hållbar stadsutveckling. Hos oss är hållbarhet inte bara en trend, det är vår grundläggande övertygelse och drivkraft. 

Bygg en hållbar framtid med Zelmerlöw Consulting – Din Partner för
Samhällsbyggnadsutveckling

Zelmerlöw Consulting stödjer företag och organisationer på deras väg mot en hållbar och blomstrande framtid. Med vår breda kunskap och långvariga erfarenhet guidar vi våra kunder genom varje steg av samhällsbyggnadsprocessen. Vi specialiserar oss inom hållbarhet och samhällsbyggnad, och erbjuder skräddarsydda lösningar som tar hänsyn till ekonomiska, sociala och miljömässiga faktorer. Från planering till projektledning, finns vi vid din sida för att optimera och driva framåt varje aspekt av din samhällsbyggnadsprocess. Vår unika förmåga att integrera hållbarhet och samhällsbyggnad skapar holistiska lösningar som ger verkligt mervärde för våra kunder. Vi tror på en framtid där samhällsbyggnad och hållbarhet går hand i hand, och vi är stolta över att vara en del av den förändringen. Ta steget mot framgångsrik samhällsbyggnad med Zelmerlöw Consulting som din pålitliga partner. Tillsammans skapar vi en bättre framtid.

Värderingar & vision

Vi på Zelmerlöw Consulting AB lever efter starka värderingar och har en tydlig vision för att forma en hållbar framtid. Vår verksamhet bygger på miljömässigt ansvarstagande, social rättvisa och ekonomiskt ansvarstagande. Genom att främja dessa värderingar strävar vi efter att skapa en positiv förändring.

Vi är dedikerade till att minska miljöpåverkan, främja social inkludering och främja ekonomisk hållbarhet. Vårt mål är att integrera hållbarhet i alla aspekter av verksamheten och inspirera andra att göra detsamma.

Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners strävar vi efter att bygga en hållbar framtid baserad på våra värderingar och vision.

Behöver du hjälp med ditt nästa byggprojekt mot en hållbar framtid?

Vi hjälper dig när du behöver hjälp. Oavsett om du är i tidigt skede eller längre in i processen. Kontakta oss genom formuläret eller via e-post för vidare information.

0708 - 34 56 22