Integritetspolicy för Zelmerlöw Consulting AB

Senast uppdaterad: 2023-07-19

Din integritet är viktig för oss på Zelmerlöw Consulting AB (”vi”, ”oss” eller ”vår”). Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder, delar och skyddar dina personuppgifter i samband med din användning av vår webbplats och tjänster.

Genom att använda vår webbplats eller interagera med våra tjänster godkänner du våra integritetsprinciper och behandlingen av dina personuppgifter enligt beskrivningen nedan.

Vilken information samlar vi in?

Vi kan komma att samla in följande typer av personuppgifter om dig:

  • Kontaktdetaljer: Namn, e-postadress, telefonnummer och annan information som du tillhandahåller när du kontaktar oss via vårt kontaktformulär eller via e-post.
  • Webbplatsdata: Information om din användning av vår webbplats, inklusive IP-adress, webbläsartyp, språkinställningar, webbsidor du besöker och tidsstämplar.
  • Cookies och liknande tekniker: Vi använder cookies och liknande tekniker för att förbättra din webbplatsupplevelse och samla in information om hur du interagerar med vår webbplats. Du kan läsa mer om vårt användande av cookies i vår cookiepolicy.

    Hur använder vi din information?

    Vi använder den insamlade informationen för följande ändamål:

    • För att svara på dina förfrågningar och kommunikation via e-post eller kontaktformulär.
    • För att förbättra vår webbplats och tjänster genom att analysera webbplatsdata och användarbeteende.
    • För att skicka dig relevant information om våra tjänster och evenemang, om du har godkänt att få sådan information.
    • För att uppfylla våra rättsliga skyldigheter och för att hantera eventuella tvister.

    Hur delar vi din information?

    Vi kan dela dina personuppgifter med:

    • Affiliates och samarbetspartners: För att tillhandahålla våra tjänster och kommunicera med dig.
    • Leverantörer: Externa leverantörer som hjälper oss att hantera vår webbplats, skicka e-postmeddelanden och tillhandahålla våra tjänster.
    • Juridiska ändamål: Om det krävs enligt lag eller för att skydda våra rättigheter och egendom.

    Vi säljer aldrig dina personuppgifter till tredje part.

    Dina rättigheter och valmöjligheter

    Du har rätt att:

    • Få tillgång till och korrigera dina personuppgifter som vi har om dig.
    • Återkalla ditt samtycke när som helst för behandlingen av dina personuppgifter.
    • Begära radering av dina personuppgifter när de inte längre är nödvändiga för de ändamål de samlades in för.
    • Invända mot behandlingen av dina personuppgifter under vissa omständigheter.
    • Begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter.

    Kontakta oss via de uppgifter som anges längst ned i denna integritetspolicy om du vill utöva någon av dessa rättigheter eller om du har några frågor om vår behandling av dina personuppgifter.

    Dataskydd och säkerhet

    Vi vidtar rimliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter från oavsiktlig förlust, obehörig åtkomst, användning, ändring eller avslöjande. Vi förbinder oss att hålla din information säker och vidta alla nödvändiga åtgärder för att uppfylla gällande dataskyddslagar.

    Ändringar i integritetspolicyn

    Vi kan komma att uppdatera denna integritetspolicy vid behov för att återspegla ändringar i våra dataskyddspraxis. Vi uppmanar dig att regelbundet granska denna integritetspolicy för att hålla dig informerad om hur vi skyddar din integritet.

    Kontakta oss

    Om du har några frågor, funderingar eller begäranden angående denna integritetspolicy eller vår behandling av dina personuppgifter, vänligen kontakta oss:

    Zelmerlöw Consulting AB
    Adress: [Din adress]
    E-post: fredrik.zelmerlow@zelmerlowconsulting.com

    Behöver du hjälp med ditt nästa byggprojekt mot en hållbar framtid?

    Vi hjälper dig när du behöver hjälp. Oavsett om du är i tidigt skede eller längre in i processen. Kontakta oss genom formuläret eller via e-post för vidare information.

    0708 - 34 56 22